AMAZON

Amazon Euroopassa

Amazon on yksi maailman suurimmista verkkokaupoista, ja Euroopan markkinoilla Amazonilla on viisi verkkokauppaportaalia: Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa ja Italiassa. Jotta myyminen Amazonissa on mahdollista, täytyy tuotteille luoda tuotesivu halutun sivuston paikallisella kielellä.

 

Miten voimme olla avuksi:

Mark Wiltshearilla on jo 10 vuoden kokemus Amazonista, mikä tekee hänestä alan spesialistin. Hän voi auttaa sinua koko prosessissa, tilin luomisessa, tuotesivujen kirjoittamisessa, tehokkaan tuoteselosteen luomisessa ja kuljetusten varaamisessa. Koska Xport tiimi on hyvin kansainvälinen, voimme luoda sivut kaikille Euroopassa saatavilla oleville sivustoille.

 

Mitä hyötyä Amazonista on yrityksellesi:

Sen sijaan, että keräät tilauksia asiakkailta ja lähetät tuotteet yksitellen jokaiselle nettikaupastasi, voit käyttää Amazonin FBA palvelua (Fulfilment by Amazon), joka mahdollistaa tuotteiden varastoimisen Amazonin Fulfilment keskuksissa eri puolilla Eurooppaa ja sen lisäksi he tekevät kaiken työn puolestasi (noutavat, pakkaavat ja toimittavat). Kun tuotteitasi myydään ympäri Eurooppaa, jää sinun ainoaksi tehtäväksi seurata myyntiä ja täyttää varastoa Fulfilment keskuksessa. Voit päättää kuinka paljon varastoa Fulfilment keskuksessa pidät. Kun laitat tuotteesi saataville FBA:lla, tulet hyötymään Amazonin laajasta, lojaalista asiakaskunnasta Euroopassa.Oletko kiinnostunut myymään Amazonissa? Me kerromme miten:

Pidämme sinut ajantasalla Amazonin palveluista sosiaalisessa mediassa ja blogissamme. Mark tekee säännöllisesti live videoita Facebookissa ja Periscopessa, joissa hän vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin. Alapuolella on soittolista kyseisistä videoista, joiden lisäksi olemme kirjoittaneet kysymykset ja vastaukset puhtaaksi löydettäväksi tekstimuodossa.

 

Videot:

Amazon-video-blue

 Blogit:

Amazon-blog

 

Jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa Amazonin FBA palvelusta, katso webinaarimme Amazonista, jossa Mark selittää FBA:n perusasiat:

  • Kuinka avata Myyjän tili?
  • Mikä on Seller Central?
  • Kuinka optimoida tuotesivut?
  • Mitä työkaluja on saatavilla myynnin lisäämiseksi?
  • Kuljetusten varaus Fulfilment Center?

 

 


 

 


birkkalan-logo2

kolo-logo

  

 Simo Larmo, Yrittäjä, Birkkalan tila

"Päätimme kokeilla Amazonia nopeana keinona aloittaa vienti. Kolme eri kertaa Xport on auttanut meitä navigoimaan tässä 'viidakossa', tekemään tuotesivut eri kielillä 'Pan-Eurooppalaiseen kuljetukseen'. Amazonin kanssa ongelmanratkaisuasioissa kommunikoidessamme on todella kätevää kun on apuna joku äidinkielenään englantia puhuva."

Sebastian Lagerlöf, CEO, KOLO Sauna Finland Oy

"Xport auttoi meitä laittamaan tuotteitamme myyntiin Amazoniin ja varaamaan kuljetuksen Amazonin varastolle, jossa säästimme aikaa. Hoidamme päivittäistä Amazon myyntiämme, mutta kun meillä on kysyttävää, konsultoimme Xportia löytääksemme vastaukset."

 

 

 Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin voimme keskustella myyntisi kasvattamisesta Amazonin avulla.

Haluan kuulla lisää! 

Täytä alla oleva yhteystietolomake, niin otamme pian yhteyttä järjestääksemme tapaamisen.

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
  
* Pakollinen kenttä

OTA YHTEYTTÄ!

YHTEYSTIEDOT -SIVULLE