KANSAINVÄLISET MESSUT

Messuille osallistuminen


 

questpass

Guest Pass
Osallistutte messuille vieraana, tutustutte potentiaalisiin asiakkaisiin ja kohdemarkkinoihin. Xport järjestää ilmoittautumisen, matkat, viisumin, majoituksen sekä tapaamisia toivomustenne perusteella. Voimme myös olla mukana tapaamisissa ja auttaa kommunikoinnissa.

showtime
Showtime
Kohdemarkkinat on valittu, on aika astua esiin! Osallistutte messuille omalla osastolla. Xport varaa osaston toiveidenne mukaisesti, organisoi tuotteiden kuljetuksen jne. Järjestämme myös matkat, viisumin, majoituksen, markkinoimme osallistumistanne sekä sovimme tapaamisia. Tarvittaessa olemme mukana neuvotteluissa ja autamme kommunikoinnissa.
ontheroad
On The Road
Messujen jälkeen listataan kaikki hankitut kontaktit, potentiaaliset asiakkaat ja valmiit tilaukset. Tehdään suunnitelma, miten messujen anti hyödynnetään ja aletaan töihin. Xport on mukana neuvotteluissa tarpeenne mukaan. Käytännön vientityöhön saatte apua osa-aikaisista Vientiassistentti- tai Vientipäällikkö-palveluistamme.

 

ExpoXport-projekteihin voi hakea tukea Team Finlandilta. Team Finland Trade Fair -tuki on tarkoitettu vähintään neljän pk-yrityksen ryhmälle ja mahdollistaa oman osaston messuilla.

 


 

Ko-Ho logo
 
 

 Matti Korpela, Owner/Designer

"Xport helped us organise our work at the show, to manage our new contacts more effectively. The post-show follow-up work was much easier to handle. Now every time we have something new to communicate, we find their details in our Trade Fair folder."