SALES PITCH -TYÖPAJA

Sales Coaching

Ulkomaisille messuille osallistuminen vaatii sekä rahaa että aikaa. Valmistaudu messuille hyvin, niin investointisi kannattaa moninkertaisesti. Myyntivalmennuksemme voi sisältää esim. myyntihenkilöiden koulutuksen sujuvaan tuote- tai yritysesittelyyn, myyntipuheen laatimisen tai neuvotteluissa tarvittavaa kohdemaan tapoihin ja kulttuuriin perehtymistä.

  • Toteutamme valmennuksen yhteistyössä PNP Crossing Bordersin kanssa
    • PNP on tehokas koulutus- ja konsultointiyritys jonka työ on saada asiakasyrityksiensä vientiin lisää tehoa eli lisämyynnin kautta parempaa tulosta
    • Vuodesta 2002 alkaen PNP on auttanut yli 200 suomalaista yritystä menestymään kansainvälisesti
    • Palveluvalikoimaan kuuluvat esimerkiksi vientivalmiuskartoitus, vientisuunnitelma, kumppanuushaku kohdealueella ja kohdennettu vientimyynti- ja kielikoulutus

  • Messuosaston ja markkinointimateriaalin suunnittelusta huolehtii tarvittaessa yhteistyökumppanimme mainostoimisto BSTR Luova Konttori.

 

"Osallistuimme Xportin Myyntivalmennukseen syksyllä 2014. Etukäteen oli vaikea arvioida, olisiko koko päivän kestävä valmennus tarpeen, mutta sitä se todellakin oli. Xportin Myyntivalmennus toteutettiin ammattitaitoisesti, ja olin vaikuttunut siitä, miten toistot ja harjoittelut toivat ulosantiimme selkeää rakennetta ja varmuutta. Valmennuksen ansiosta saatoimme itse tapahtumassa keskittyä olennaiseen, eli vakuuttavaan esiintymiseen."

Stein Ulve, CEO, Nordic Nutriens Group 

Nordic Nutrients