PARTNERIHAKU

Kun kohdemarkkina on valittu, on mahdollista että tarvitset paikallisen kumppanin tuotteidesi sujuvan markkinoille menon varmistamiseksi. Sopivan kumppanin löytämiseen tarvitaan paitsi aikaa ja vaivaa, myös monenlaista kielitaitoa. Tässä kohtaa Xportin kansainvälinen kumppaniverkosto tulee tarpeen.

Xport noudattaa yleisesti seuraavanlaisia vaiheita etsiessään kumppania ulkomailta:

  1. Ensin kokoamme listan lupaavista kumppaneista. Paikallisten kauppayhdistysten tai teollisuusorganisaatioiden jäsenluettelot voivat helpottaa tätä vaihetta huomattavasti, muussa tapauksessa etsimme kontaktit ja luomme listan itse.
  2. Seuraavaksi otamme puhelimen käteen ja läpikäymme listan. Esittelemme yrityksenne ja tuotteenne, selitämme minkälaista yhteistyötä tarjoatte ja myymme niitä etuja, mitä yhteistyö kanssanne tuo.
  3. Kun kontakti viestittää olevansa kiinnostunut yksityiskohdista, kuten kauppa- ja toimitusehdoista, luokittelemme kontaktin "hyväksytyksi liidiksi".
  4. Tässä vaiheessa Xport luovuttaa liidit myyntipäälliköllenne, että voitte sopia ehdoista ja päättää kaupat. Emme esittele ketään, joka ei ole kiinnostunut; partnerihaku on hyödyllinen vain kun annamme teille vahvan listan lupaavista kandidaateista.

Xport voi halutessanne jatkaa toimimista ensisijaisena kontaktinanne ulkomaisiin asiakkaisiin (Katso: Vientipäällikkö -palvelu.)


FirstView case study

 

Tämä case study on esimerkki suorittamastamme partnerihausta. Se sisältää muun muassa hyödyllisiä lukuja siitä, kuinka kauan kestää luoda tietty määrä hyväksyttyjä liidejä. Lataa esimerkki klikkaamalla kuvaa. Ei vaadi rekisteröitymistä.

 

 

 

FirstView Tapaustutkimus

 


 firstview_225x85
 
 

Henri Kuivala, Johtaja, kansainvälinen liiketoiminta

"Halusimme laajentaa toimintaamme Iso-Britanniaan ja valitsimme kumppaniksemme Xportin. Sovimme, että Xport kontaktoi meille tietyn määrän potentiaalisia jälleenmyyjiä ja me jatkamme neuvotteluja siitä eteenpäin. Kaikki jälleenmyyjäehdokkaat oli valikoitu erittäin laadukkaasti ja olemme edenneet neuvotteluissa jokaisen tapaamamme ehdokkaan kanssa"