SALES PITCH -TYÖPAJA

Myyntipuhe ei ole tarkoitettu pelkästään sijoittajia etsiville yrityksille. Jokainen tilanne, jossa puhut yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi ovat myyntipuheita.

Messuilla sinulla on rajoitetusti aikaa jokaisen potentiaalisen asiakkaan kanssa. On tärkeää, että kaikki tärkeimmät tiedot välittyvät asiakkaalle ensimmäisellä keskustelukerralla.

Suomessa jokainen yritys osaa myydä tuotettaan tai palveluaan. Lisäksi suurin osa myyntityön ammattilaisista osaa puhua englantia. Harva kuitenkaan yhdistää näitä kahta ennen kansainvälisille messuille osallistumista.

Xportin Sales Pitch -työpajan tavoitteet:

  • auttaa tunnistamaan yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tärkeimmät osa-alueet
  • tuottaa 1-2 minuutin käsikirjoitus, jonka myyntihenkilöstö pystyy mielekkäästi esittelemään
  • ottaa tiimi mukaan harjoittelemaan myyntipuhetta

Ulkomaisille messuille osallistuminen vaatii sekä rahaa että aikaa. Valmistaudu messuille hyvin, niin investointisi kannattaa moninkertaisesti. Kun myyntihenkilöt ovat hyvin koulutettuja, he tuntevat olonsa itsevarmoiksi puhuessaan potentiaalisille asiakkaille. Tämä johtaa siihen, että he kohtaavat enemmän ihmisiä ja luovat myyntimahdollisuuksia.

 


 

Eevia logo

Ko-Ho logo

 FinNero logo

Stein Ulve, toimitusjohtaja, Eevia Health Oy

"Osallistuimme Xportin Myyntivalmennukseen syksyllä 2014. Etukäteen oli vaikea arvioida, olisiko koko päivän kestävä valmennus tarpeen, mutta sitä se todellakin oli. Xportin Myyntivalmennus toteutettiin ammattitaitoisesti, ja olin vaikuttunut siitä, miten toistot ja harjoittelut toivat ulosantiimme selkeää rakennetta ja varmuutta. Valmennuksen ansiosta saatoimme itse tapahtumassa keskittyä olennaiseen, eli vakuuttavaan esiintymiseen."

Timo Hoisko, Owner/Designer, Ko-Ho Industrial Design

"Practising our English sales pitch gave us more confidence at the show. We will do this in future when speaking Finnish at shows in Finland – every company should do this!"

Tarja Keen, Managing Director, FinNero Oy

“After one week of English Conversation and Sales Pitch training, my colleague’s spoken English was amazing. I never knew she had it in her! It made my job so much easier when we were at the trade show."